Lediga jobb

Helsingborg

Engagerade CE-chaufförer sökes

Vi har utökat verksamheten och söker förstärkning till vårt engagerade gäng i Helsingborg!

Uppdraget är distribution av livsmedel åt vår kund Coop i nordvästra Skåne och Halland. Tjänsten blir en provanställning/tillsvidareanställning och arbetstiderna regleras i schema. Vi kär uteslutande med bil och släp och söker alltså en CE-chaufför som även ska ha truckkort och YKB. Du är en erfaren chaufför, lagspelare, ansvarsfull och med positiv attityd! 

C.G. Erikssons Åkeri AB är ett familjeägt företag som bildades i sin nuvarande form 1993. Åkeriet startades av Göran Eriksson på 60-talet med en anläggningsbil. CGE har idag ca 50 anställda och är en transportör inom Alwex Transport AB i Växjö. Våra största uppdragsgivare är idag ICA, COOP. Dotterbolaget C.G. Erikssons Bud AB bedriver budbilsverksamhet under Jetpak.

Har du frågor kring tjänsten så kan du kontakta personalansvarig:
Klas Hedin 
klas.hedin@cge.se
+46-470-77 72 63
+46-709-11 12 01

Skicka in CV till mailadress eller postadress enligt nedan. Har ni frågor, ring oss!

C.G. Erikssons Åkeri AB                                                                                

Arabygatan 51

352 46 Växjö                                                                                                           

www.cge.se

Kontaktperson                                                                                                              Klas Hedin, 070-911 12 01, klas.hedin@cge.se

Växjö

Serviceinriktad B och C-chaufförer sökes

Är du en stresstålig, effektiv servicemänniska med hög social kompetens? Vi söker nu B och C chaufförer för leverans av paket och pallgods.

Vi utför alla möjliga gods-, paket- och budtransporter under namnet Jetpak. I fordonsflottan finns 15-20 fordon i olika storlek och ca 20 anställda. Vår bas är i Växjö och vi trafikerar framförallt Kronobergs län. C G Erikssons Bud är dotterbolag till C G Erikssons Åkeri som är delägare i Alwex Transport AB. Inom åkeriet finns också 15-20 större fordon och ca 30 anställda.

Arbetstiderna är schemalagda och på 75 % - 100 %. Vi erbjuder nu tidsbegränsad anställning(semestervikarie) med start i början av juni till slutet av augusti. Om du trivs med oss och vi med dig ser vi gärna en fortsatt anställning.

Vill du bli en viktig länk i vår budverksamhet där vi ”levererar” kvalitet?

För tjänsten krävs B alt. C behörighet, YKB(C) truckkort och ADR 1.3 är meriterande. Att hålla många bollar i luften och under stress uppfylla kundens förväntningar är avgörande för oss. Du som chaufför är den sista länken mot kund och måste ha en hög social kompetens, vara lösningsorienterad och kommunikativ.

Skicka in CV till mailadress eller postadress enligt nedan. Har ni frågor, ring oss!