Chaufför till C.G Erikssons Åkeri!

Vill du jobba på en rolig arbetsplats och samtidigt gillar utmaningen att leverera kvalitét att få nöjda kunder? Då vill vi få kontakt med dig!

C.G. Erikssons Åkeri AB är ett familjeägt företag som bildades i sin nuvarande form 1993. Åkeriet startades av Göran Eriksson på 60-talet med en anläggningsbil. CGE har idag ca 50 anställda och är en delägare av Alwex Transport AB i Växjö. Våra största uppdragsgivare är idag ICA, COOP och Elkretsen.

Dotterbolaget C.G. Erikssons Bud AB bedriver budbilsverksamheten Jetpak.

C.G Eriksson söker nu chaufförer till deras verksamhet i Växjö. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning hos C.G Eriksson.

Bli en del av teamet med Sveriges bästa chaufförer!

Arbetsuppgifter C.G Eriksson har olika verksamheter och därför finns det flera olika möjligheter för dig som chaufför.

Profil

För att vara aktuell för tjänsten har du:

  • CE-behörighet
  • YKB
  • Truckkort

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet att arbeta som lastbilschaufför. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet att köra med släp.

Som person har du mycket god kommunikationsförmåga och en brinnande servicekänsla. Du har lätt för att samarbeta med både kunder och kollegor. Du är ansvarstagande, flexibel och självgående.

Vill du veta mer är du välkommen att besöka deras hemsida http://cge.se/ eller Facebook.

Ansökan

Sista ansökningsdatum är den 31/5-2018 men vi arbetar med löpande urval och tillsättning av tjänsterna så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Tjänsterna rör direktanställningar hos C.G Eriksson som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg på telefonnummer 0470 - 34 98 72.