Ansvarsfulla terminalarbetare

Vi är inne i ett expansivt skede och har ”vuxit ur kostymen” lite, men nu är det dags att flytta till nya större lokaler! Vår huvudverksamhet är att erbjuda transporter med högsta kvalitet och ett led i detta är vår nya terminal där vi kan effektivisera godshantering. Vi har kunder som förser oss med stora volymer gods på natten och här jobbar två terminalarbetare tillsammans. Det handlar om lossning, mottagning, scanning och sortering av gods. Dagtid har vi ett antal chaufförer som hjälper till med denna hantering så här är klarar vi oss med en ansvarig terminalarbetare.

Nu söker vi nya kollegor för både dag- och nattarbete. Vi startar preliminärt upp nya terminalen runt 1/9 men vi ser gärna en tidigare start då det behövs resurser vid flytten.

Är man anställd hos oss så räknar vi med att man utför alla de arbetsuppgifter som dyker upp i vår verksamhet och att man hjälps åt och löser problem tillsammans. Men här är vad arbetet består av till största delen:

Din Profil

Du behöver vara ansvarsfull, ha servicekänsla och god samarbetsförmåga. Truckkort A + B är krav och meriterande med C2 eller hjullastare godshantering. Vi ser gärna att du har erfarenhet från terminalarbete och vana av nattarbete. Tjänsterna är tillsvidareanställning med start som provanställning. Terminalen finns i Växjö.

Välkommen med din ansökan senast 2021-07-05. Har du frågor kring tjänsterna
så kontakta Klas Hedin, klas.hedin@cge.se, 070-9111201

Skicka Ansökan

Klas Hedin

Personalansvarig

Telefonnummer

070-911 12 01

E-post

klas.hedin@cge.se